Για την αγορά των προϊόντων της ΠΟΛΑΤ Α.Ε. μπείτε στο Επικοινωνία
Νέα

 • Νοέμβριος 2009

Η ΠΟΛΑΤ Α.Ε. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΒΑΤΙΜΑΤ 2009»

 • Οκτώβριος 2009

Η ΠΟΛΑΤ Α.Ε. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «FSB 2009» ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ

 • Απρίλιος 2009

Η ΠΟΛΑΤ Α.Ε. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2009"

 

 


 
ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2009  

 

 • Η POLAT S.A. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΒΑΤΙΜΑΤ 2009»
   

Η POLAT S.A. ούσα συνεπής με την αποφασιστικότητά της να συμμετέχει ενεργά σε όλα τα μεγάλα διεθνή γεγονότα που αφορούν τα δομικά υλικά, συμμετείχε το Νοέμβριο το 2009 (2-7/11/09) στην έκθεση BATIMAT στο Παρίσι της Γαλλίας.

Εκεί, σε ένα stand 26 τετραγωνικών μέτρων, η POLAT παρουσίασε μεταξύ άλλων το νέο πολυουρεθανικό αθλητικό συστήμά της. Είναι αυτονόητο βέβαια ότι όλες οι κατηγορίες προϊόντων της POLAT πέραν των βιομηχανικών/αθλητικών/διακοσμητικών δαπέδων ήταν παρούσες, με έμφαση στα στεγανωτικά υλικά, τους διακοσμητικούς ακρυλικούς και τσιμεντοειδείς σοβάδες, τα επισκευαστικά υλικά, τα πρόσμικτα σκυροδέματος κλπ.

Ο στόχος της παρουσίας μας στη BATIMAT 2009, να ενισχύσουμε δηλαδή την παρουσία μας στη Γαλλία και τη Δυτική/Κεντρική Ευρώπη και να διεισδύσουμε περαιτέρω στη ζώνη της Βορείου Αφρικής, τη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Ασία, επετεύχθη πλήρως. Όλοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν για μια ακόμη φορά ότι η POLAT είναι εδώ, ζωντανή και έτοιμη να ανταποκριθεί σε προκλήσεις, έχοντας αναπτύξει ένα μοναδικό ένστικτο διαίσθησης και εκμετάλλευσης διεθνών ευκαιριών.
 


 


 
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2009  
 • Η POLAT S.A. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «FSB 2009» ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ

  Η POLAT S.A. συνεχίζοντας τη μεγάλη παράδοση συμμετοχών σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις και δείχνοντας το δρόμο για μια ακόμη φορά, ήταν και πάλι μεταξύ των πολύ λίγων Ελληνικών εταιριών που συμμετείχαν τον Οκτώβριο του 20009 (28-30/10/2009) στην διεθνή έκθεση FSB στην Κολωνία της Γερμανίας. Η FSB είναι η εγκυρότερη, μεγαλύτερη και σπουδαιότερη έκθεση του είδους στον κόσμο σχετικά με αθλητικές κατασκευές και εξοπλισμό, περιλαμβάνοντας λύσεις δαπέδων για όλους τους αθλητικούς χώρους, τομέας στον οποίο η POLAT πρωτοπορεί για χρόνια.

  Η εταιρία μας, ούσα εξειδικευμένος παραγωγός μιας μεγάλης γκάμας συστημάτων αθλητικών δαπέδων εξυπηρετώντας δεκάδες πελάτες σε τέσσερις ηπείρους (από την Κούβα ως την Μαλαισία και από την κεντρική και ανατολική Αφρική μέχρι τη Λιθουανία και τη Φινλανδία), δεν θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση αυτή. Όλα τα ολοκληρωμένα ακρυλικά, πολυουρεθανικά και προκατασκευασμένα αθλητικά συστήματα δαπέδων της POLAT παρουσιάστηκαν διεξοδικά στο stand μας των 55 τετραγωνικών μέτρων στην FSB και όλοι, ενεργοί ή δυνητικοί πελάτες, είχαν τη δυνατότητα να τα εξετάσουν και να συζητήσουν μαζί μας τις μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές των αθλητικών δαπέδων μας στην παγκόσμια αγορά.

  Η FSB ήταν μια εντυπωσιακή επιτυχία για την POLAT, ξεπερνώντας τις προσδοκίες και παγιώνοντας την εμπιστοσύνη της αγοράς σε όλα τα επίπεδα. Η POLAT απέδειξε ότι οι δύσκολοι καιροί που όλοι περνάμε δημιουργούν ευκαιρίες και όχι μόνο επιφυλάξεις και σκεπτικισμό, και όλες οι συναντήσεις μας στην FSB απηχούσαν αυτή την αισιοδοξία.
 

 

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2009

 
 • Η POLAT S.A. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2009"

Η POLAT S.A.  για ακόμη μία χρονιά συμμετέχει στην 14η Έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2009, η οποία πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Αθήνα και παίρνουν μέρος επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην παραγωγή και εμπορία δομικών υλικών και εξοπλισμού οικοδομικών, τεχνικών έργων.

Με σχεδόν 40 χρόνια στο χώρο, παρουσιάζει στην έκθεση την πλούσια γκάμα εξειδικευμένων δομικών υλικών που παράγει και παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την κατασκευή οικοδομικών έργων όπως συστήματα αθλητικών δαπέδων και παιδικών χαρών, διακοσμητικών δαπέδων (όπως βοτσαλωτό, σταμπωτό) και βιομηχανικών δαπέδων και όχι μόνο, καλύπτοντας όλο το φάσμα που σχετίζεται με τις κατασκευές.

Φυσικά παρουσιάστηκαν και όλα τα κλασσικά οικοδομικά υλικά όπως βελτιωτικά σκυροδέματος, τσιμεντοειδή προϊόντα, στεγανωτικά υπογείων, θεμελίων & δωμάτων, σοβάδες κλπ.

 
Επόμενη σελίδα >