Για την αγορά των προϊόντων της ΠΟΛΑΤ Α.Ε. μπείτε στο Επικοινωνία
  

 
Πιστοποιητικά    

Πρωταρχικό στόχο της αναπτυξιακής πολιτικής της ΠΟΛΑΤ Α.Ε. στο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον, αποτελεί η ποιότητα η οποία χαρακτηρίζει τα προϊόντα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Για το λόγο αυτό η εταιρία έχει εγκαταστήσει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας στην παραγωγή και εμπορία δομικών υλικών και συστημάτων, τοποθέτηση αθλητικών και βιομηχανικών δαπέδων και στις στεγανοποιήσεις, πιστοποιημένο κατά το διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2000 από το 2004.

Τα πρόσμικτα σκυροδέματος που παράγει η εταιρία φέρουν την σήμανση CE σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία 89/106/EEC που αφορά στα προϊόντα του τομέα των δομικών κατασκευών.

Συγκεκριμένα, τα πιστοποιημένα προϊόντα είναι:


 

ISASPORT

Στον τομέα των αθλητικών δαπέδων, η ΠΟΛΑΤ Α.Ε. παράγει και εξάγει σε πολλές χώρες την πολυουρεθανική της κόλλα PU GRASS 149 και το πολυουρεθανικό σύστημα επένδυσης εσωτερικών αθλητικών γηπέδων. Η πολυουρεθανική κόλλα έχει πιστοποιηθεί διεθνώς στο Ινστιτούτο ISASPORT ενώ το σύστημα πρόκειται να πιστοποιηθεί τους επόμενους μήνες. ITF

Η εταιρία εξάγοντας μεγάλες ποσότητες των χυτών, αθλητικών συστημάτων επενδύσεων γηπέδων ELASTOSPORT ELASTOTURF, έχει πιστοποιήσει επιτυχώς το σύστημα αυτό στην Διεθνή Ομοσπονδία Αντισφαίρισης (International Tennis Federation I.T.F.). Σημειώνεται πως κάθε χρόνο εφαρμόζει στον ελληνικό χώρο πάνω από 200.000m2 με το ανωτέρω σύστημα ELASTOSPORT & ELASTOTURF (I.T.F.)POLYMER

Εξάγοντας μεγάλες ποσότητες εποξειδικών δαπέδων σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο (άνω των 25 χωρών) η ΠΟΛΑΤ Α.Ε. έχει προβεί στην πιστοποίηση των εποξειδικών δαπέδων στο διεθνώς αναγνωρισμένο Γερμανικό Ινστιτούτο POLYMER.
 
Επιπλέον, στον συγκεκριμένο φορέα POLYMER έχουν πιστοποιηθεί συστήματα στεγανοποίησης δωμάτων και υπογείων,  καθώς και συστήματα αθλητικών δαπέδων ELASTOTURF (I.T.F.) για γήπεδα μπάσκετ, αντισφαίρισης και χειροσφαίρισης.
 LNE
Το χυτό ελαστικό δάπεδο ασφαλείας SAFEPOL SYSTEM 859 που είναι ιδανικό για παιδότοπους, παιδικές χαρές και χώρους πολλαπλών χρήσεων, έχει πιστοποιηθεί από το Εθνικό Εργαστήριο Δοκιμών της Γαλλίας LNE σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ 1177, για την εξασφάλιση κρίσιμου ύψους πτώσης. 
 


 

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ POLYBETON SYSTEM

Στον τομέα των εξωτερικών διακοσμητικών δαπέδων, η ΠΟΛΑΤ Α.Ε. έχει υλοποιήσει ένα σημαντικό αριθμό τεχνικών έργων. Ενδεικτικά αναφέρεται η νέα και παλαιά παραλία Θεσσαλονίκης, συνολικής επιφάνειας  70.000m2, η παραλία Χαλκίδας και η παραλία Νέων Μουδανιών).
 
Πρόσφατα έχει πιστοποιηθεί και πατενταριστεί ένα  νέο σύστημα επεξεργασίας σκυροδέματος  το POLYBETON SYSTEM. Το συγκεκριμένο σύστημα εφαρμόζεται ήδη στην Ελλάδα σε ένα μεγάλο αριθμό τεχνικών έργων και εξάγεται σε αρκετές χώρες ανά τον κόσμο, σημειωτέον στις Η.Π.Α., πρωτοπόρο χώρα στο τομέα των χυτών διακοσμητικών δαπέδων. 

Παράλληλα, το POLYBETON SYSTEM έχει πιστοποιηθεί στο διεθνώς αναγνωρισμένο Γερμανικό Ινστιτούτο POLYMER και στο Ελληνικό Κρατικό Ινστιτούτο ΕΚΕΠΥ,  τόσο για τις μηχανικές αντοχές του όσο και για την στεγανότητά του μετά την εφαρμογή.
 


 
RUSSIAN FIRE CERTIFICATE

H ΠΟΛΑΤ Α.Ε. έχοντας διεισδύσει οργανωμένα στην μεγάλη αγορά της Ρωσίας, έχει πιστοποιήσει ορισμένα  από τα εποξειδικά συστήματα που διαθέτει, σύμφωνα με την Ρωσική νομοθεσία.

  
         
 

 

ΦΟΡΕΑΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΠΡΟΪΟΝ 

ΣΥΝΤΟΜΗ
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

EQA HELLAS
COMPANY ΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΔΟΜΙΚΩΝ ΥΛΙΚΩΝ & ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΔΑΠΕΔΩΝ ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ
ITF SYSTEM SPORTFLOOR TEST REPORT-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
POLYMER ELASTOTURF 851 TEST REPORT-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
LNE SAFEPOL AKRYL TEST REPORT-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

LNE SAFEPOL MULTICOLOR TEST REPORT-ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ
ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

POLYMER POLYBETON PROTECT SP888 TEST REPORT-ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ
POLYMER POLYBETON PROTECT M880 TEST REPORT-ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ
POLYMER POLYBETON PROTECT SH881 TEST REPORT-ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ
POLYMER POLEPOX-DP 815 TEST REPORT-ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ, ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΜΨΗ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
POLYMER POLEPOX COAT 814  TEST REPORT-ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ, ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΜΨΗ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
POLYMER POLEPOX FLOOR RESINS 817  TEST REPORT-ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ, ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΜΨΗ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
POLYMER ELASTOTURF 851 TEST REPORT-ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
POLYMER ACRYLAT 602 TEST REPORT-ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ
POLYMER POLSEAL 701 TEST REPORT-ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ
POLYMER POLSEAL FLEX 710 TEST REPORT-ΣΤΕΓΑΝΟΤΗΤΑ
EKEPY POLYBETON REVEAL TEST REPORT-ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ
RUSSIAN FIRE CERTIFICATE
SYSTEM SAFEPOL INDUSTRIAL (POLEPOX-PR 824 + POLEPOX FLOOR 817) TEST REPORT-
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΦΩΤΙΑ
RUSSIAN FIRE CERTIFICATE
SYSTEM SAFEPOL EPOXY PLASTICOAT (POLEPOX PR 824+ POLEPOX COAT 814) TEST REPORT-
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΦΩΤΙΑ
RUSSIAN FIRE CERTIFICATE
SYSTEM SAFEPOL ANTIDUST (815)
TEST REPORT-
ΑΝΤΟΧΗ ΣΕ ΦΩΤΙΑ

 

 

Για να δείτε αρχεία σε PDF format, παρακαλούμε επιλέξτε το εικονίδιο της Adobe για την εγκατάσταση του Adobe Acrobat Reader
          Adobe PDF Online