Για την αγορά των προϊόντων της ΠΟΛΑΤ Α.Ε. μπείτε στο Επικοινωνία

  

Εταιρία

   

Η ΠΟΛΑΤ Α.Ε. αποτελεί εδώ και 40 χρόνια μια εταιρία με ισχυρή παρουσία στο χώρο της παραγωγής και εμπορίας δομικών υλικών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε χώρες της Ευρώπης (Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ελβετία, Αυστρία, Ουκρανία, Ρωσία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, F.Y.R.O.M., Κόσοβο), της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.  

Στο χώρο των κατασκευών, η ΠΟΛΑΤ Α.Ε. δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στη δημιουργία αθλητικών, βιομηχανικών & διακοσμητικών δαπέδων, στεγανοποιήσεων δωμάτων – υπογείων, σοβάδων, εξωτερικών επιχρισμάτων όσο και στη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων καθώς είναι η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που εκτός από ISO Ποιότητας διαθέτει και ISO Εφαρμογής των υλικών που παράγει και αντιπροσωπεύει, το οποίο εξασφαλίζει την έντεχνη και ποιοτική κατασκευή των εφαρμογών της.   

Aποτελώντας μία από τις πρωτοποριακές εταιρίες στο χώρο των δομικών υλικών και δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην παραγωγή και εμπορία τους, δημιούργησε και λειτουργεί σε μία υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής επιφάνειας 8.000 m2 στο Λάκκωμα Χαλκιδικής.  

 Με εντατικούς ποιοτικούς ελέγχους, παράγονται υλικά για:

  ·  Βιομηχανικά και Αθλητικά Δάπεδα
  ·  Εποξειδικά Δάπεδα
  ·  Διακοσμητικά Δάπεδα
  ·  Στεγανωτικά
  ·  Βελτιωτικά - Πρόσμικτα Σκυροδέματος και Κονιαμάτων
  ·  Τσιμεντοειδή Ειδικά Προϊόντα
  ·  Οικοδομικά Χρώματα 
  ·  Διακοσμητικοί Σοβάδες και Επιχρίσματα
  ·  Βερνίκια
  ·  Στόκους
  ·  Κόλλες Πλακιδίων 

Επίσης παράγει μία πλήρη γκάμα πολυουρεθανικών προϊόντων για στεγανοποιήσεις και κατασκευές βιομηχανικών και αθλητικών δαπέδων. Εκτός από τα υλικά παραγωγής της, η εταιρία εμπορεύεται και αντιπροσωπεύει μεγάλους οίκους του εξωτερικού σε προϊόντα εισαγωγής, όπως συνθετικοί χλοοτάπητες, αθλητικά δάπεδα PVC, διακοσμητικά δάπεδα PVC και Rubber για επαγγελματικούς χώρους, linoleum, laminate, πλάκες ασφαλείας, αντικραδασμικά προκατασκευασμένα ρολά, πλακίδια και ξύλινα δάπεδα. 

Όλες οι λύσεις παρουσιάζονται σε ένα υπερσύγχρονο showroom 1.600mτο οποίο βρίσκεται στη περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης.

   

40 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ